Valpkurs

Valpkurs

 

Välkommen på valpkurs!


För närvarande finns ingen unghundskurs planerad


För dig med valp eller är ny som hundägare!

 

Har du fått hem en ny familjemedlem som du vill ge en bra start här i livet? På den här kursen får du och din hund redskap för att bygga upp kontakt, relation och förtroende. Kursen lämpar sig såväl för dig med valp från 12 veckors ålder, för dig som är ny som hundägare och inte har gått kurs tidigare, som för dig som har en ung hund som inte gått kurs tidigare. Inga förkunskaper krävs. Samtliga hundar ska vara fullt friska och vaccinerade. 


Under kursen går vi bland annat igenom:


  • Grundläggande belöningar – vad är egentligen en belöning?
  • Kontakt och kommunikation
  • Inlärning och vidare träning av sitt och ligg
  • Följsamhet - gå fint i koppel
  • Inkallning
  • Tips och råd för att hundägandet ska bli sådär bra som man önskar


Vi varvar teori med praktikska övningar, allt för att du ska få med dig verktyg och kunskap i hur du och din hund skapar en god relation och fina vardagsvanor. Efter varje kurstillfälle får du övningarna skickade till dig via mail så du lätt kan gå tillbaka och repetera.


Plats: Hässelby (Backlura), kursen hålls utomhus
Total kurstid: 5 timmar

Minst antal deltagare: 3

Max antal deltagare: 6

Pris: 1.800 kr Anmälan är bindande och avgiften betalas via faktura efter bekräftad plats. 

 

Datum Valpkurs 2022/1:    

Tisdag      7/6 kl 19:15-20:30    därefter    

Måndag  13/6 kl 19:15-20.30 

Måndag  20/6 kl 19:15-20.30     

Måndag  27/6 kl 19:15-20:30

 

Instruktör: Frida Martinsson

Maila er anmälan innehållandes ert namn och telefonnummer, namn, adress och mailadress till betalningsansvarig, samt hundens namn, ras och ålder till info@grimstalyan.se. Ange Valp 2022/1 i ämnesfältet. Anmälan innebär att du har läst och godkänt de allmänna villkoren.

 

 

Allmäna villkor:

 

Inställd kurs/utbildning:
Grimstalyan Hundcenter förbehåller sig rätten att ställa in en utbildning/kurs med för få anmälda och vid händelser som är utom vår kontroll, t.ex. force majeure. Om kursen blir inställd eller om du inte blir antagen återbetalas inbetald avgift utan avdrag.


Anmälan:
Din anmälan är bindande och tjänsten anses mottagen efter bekräftad plats. Anmälan kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59). Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du skriftligen meddela Grimstalyan Hundcenter detta på ett klart och tydligt sätt innan ångerfristen löper ut.


Avbokning:

  • Avbokar du din kurs/utbildning enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften.
  • Om kursen/utbildningen har startat upphör ångerrätten.
  • Ångerrätten gäller inte för köp som understiger 400:-. Anmälan är i dessa fall bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.
  • Om deltagare återtar sin anmälan efter att ångerrätten förfallit men senast 48 timmar innan kursstart, tar vi ut en administrationsavgift. Du får då tillbaka avgiften med avdrag för 300 kr/kurs eller anmälningsavgift. Om du har påbörjat kursen/utbildningen är du skyldig att erlägga full avgift.


Betalningsskyldighet:
Din anmälan är bindande men om du avbryter en utbildning på grund av varaktigt studiehinder till exempel sjukdom styrkt med läkarintyg/veterinärintyg återbetalas den del av kursavgiften som inte förbrukats.


Försäkring:

Din hund ska vara fullt frisk, försäkrad och vaccinerad när ni kommer på utbildning. Du behöver ha en egen ansvars-, hemförsäkring. Strikt hundägaransvar gäller.


Ändringar:
Grimstalyan Hundcenter förbehåller sig rätten till ändringar beträffande lokal och plats. Vid temperaturer under -10 grader förbehåller vi oss rätten att ändra tid och datum för kurstillfället.


Kundregister:
Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Grimstalyn Hundcenters kundregister. Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part och skickar inte spam.


Förbindelse:
En anmälan till kurs/utbildning räknas som bekräftelse av villkoren. Anmälan betyder därmed att kund har läst och accepterat de allmänna villkoren.