bli en av oss

BLI EN I GÄNGET?

Vill din hund bli en i vårt gäng? Hur går det till?

 

Vi börjar alltid med att boka in ett kundbesök där ni och er hund kommer till oss på Grimstalyan. Vi bokar som regel in kundbesök strax innan stängning då de flesta hundarna har gått hem för dagen. Vid ert besök tittar vi lite på hur er hund ragerar på övriga hundar och miljön här på dagiset. Vi visar er våra lokaler och vi ger ytterligare information om hur vi bedriver vår verksamhet så ni sedan kan ta ställning om vårt dagis känns rätt för er och er hund.

 

Vill ni sedan gå vidare bokar vi in en provdag. Under provdagen är er hund på dagis under hela dagen, på så sätt kan vi se hur den trivs och finner sig tillrätta. Under noggrann uppsikt placerar vi er hund i en lämplig hundgrupp, vi ser till att den mottas väl av de andra hundarna och att den hittar sin plats i gruppen.

 

Vid lunch kontaktar vi er och berättar hur det går för er hund och vad den varit med om.

 

Oftast räcker det med en provdag men i vissa fall kan det behövas fler. Vi har alltid en ärlig och öppen dialog med er som hundägare, ni ska känna er trygga på alla sätt när ni lämnar er hund till oss på Grinmstalyan Hundcenter. 

 

Om provdagen fungerar bra fortsätter med en provmånad som sedan fortlöper i ett tillsvidareavtal. Under provmånaden har både ni och Grimstalyan rätt att säga upp er plats hos oss utan uppsägningstid. 

 

För oss är varje individ viktig och vi gör vårt yttersta för att alla hundar ska trivas hos oss. Vi anpassar promenader efter hundarnas kapacitet och behov. Är er hund skadad, äldre eller av annan anledning inte ska gå långt har vi alltid en promenadgrupp som går lite kortare.