Unghundskurs

Unghundskurs

 

Välkommen på unghunds-/vardagslydnadskurs!


För närvarande finns ingen unghundskurs planerad


Den här kursen riktar sig till dig med en unghundhund från 6 månader och uppåt som tidigare gått en valpkurs eller motsvarande, såväl som till dig som har en äldre hund där du vill jobba vidare med er relation och vardagslydnad. Kursens fokus ligger på kontakt, relation och samarbete. Hundarna ska vara fullt friska samt vaccinerade mot valpsjuka och kennelhosta. Denna kurs lämpar sig inte för hundar med utfallsproblematik, kontakta oss istället för privatlektioner i sådana fall.


Under kursen går vi bland annat igenom:

  • Belöningar – vad är egentligen en belöning?
  • Ligg och sitt kvar, med störningar
  • Kontakt och följsamhet 
  • Hälsaövningar
  • Inkallning
  • Hundmöten


Vi varvar teori med praktikska övningar, allt för att du ska få med dig verktyg och kunskap i hur du och din hund skapar en god relation och fina vardagsvanor. Efter varje kurstillfälle får du övningarna skickade till dig via mail så du lätt kan gå tillbaka och repetera.


Plats: Backlura, Hässelby (kursen kommer hållas utomhus)

Total kurstid: 5 timmar

Minst antal deltagare: 3

Max antal deltagare: 6 

Pris: 1.500 kr, anmälan är bindande och avgiften betalas via faktura efter bekräftad plats. 

 

Datum:         

Måndag 2/5   kl 19:15-20:30

Måndag 9/5   kl 19:15-20:30

Måndag 16/5 kl 19:15-20:30

Måndag 23/5 kl 19:15-20:30


Instruktör: Frida Martinsson

 

Maila er anmälan innehållandes ert namn och telefonnummer, namn, adress och mailadress till betalningsansvarig, samt hundens namn, ras och ålder till info@grimstalyan.se. Ange Unghund 2022/1 i ämnesfältet. Anmälan innebär att du har läst och godkänt de allmänna villkoren.


Allmäna villkor:

 

Inställd kurs/utbildning:
Grimstalyan Hundcenter förbehåller sig rätten att ställa in en utbildning/kurs med för få anmälda och vid händelser som är utom vår kontroll, t.ex. force majeure. Om kursen blir inställd eller om du inte blir antagen återbetalas inbetald avgift utan avdrag.
Anmälan:
Din anmälan är bindande och tjänsten anses mottagen efter bekräftad plats. Anmälan kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59). Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du skriftligen meddela Grimstalyan Hundcenter detta på ett klart och tydligt sätt innan ångerfristen löper ut.

Avbokning:

  • Avbokar du din kurs/utbildning enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften.
  • Om kursen/utbildningen har startat upphör ångerrätten.
  • Ångerrätten gäller inte för köp som understiger 400:-. Anmälan är i dessa fall bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.
  • Om deltagare återtar sin anmälan efter att ångerrätten förfallit men senast 48 timmar innan kursstart, tar vi ut en administrationsavgift. Du får då tillbaka avgiften med avdrag för 300 kr/kurs eller anmälningsavgift. Om du har påbörjat kursen/utbildningen är du skyldig att erlägga full avgift.

Betalningsskyldighet:
Din anmälan är bindande men om du avbryter en utbildning på grund av varaktigt studiehinder till exempel sjukdom styrkt med läkarintyg/veterinärintyg återbetalas den del av kursavgiften som inte förbrukats.

Försäkring:

Din hund ska vara fullt frisk, försäkrad och vaccinerad när ni kommer på utbildning. Du behöver också ha en egen ansvars-, hemförsäkring. Strikt hundägaransvar gäller.

Ändringar:
Grimstalyan Hundcenter förbehåller sig rätten till ändringar beträffande lokal och plats. Vid temperaturer under -10 grader förbehåller vi oss rätten att ändra tid och datum för kurstillfället.

Kundregister:
Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Grimstalyn Hundcenters kundregister. Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part och skickar inte spam.

Förbindelse:
En anmälan till kurs/utbildning räknas som bekräftelse av villkoren. Anmälan betyder därmed att kund har läst och accepterat de allmänna villkoren.