Koppelkurs

Koppelkurs


Kontakt- och koppelkurs


För närvarande finns ingen koppelkurs inplanerad


Att hunden går fint och följsamt i kopplet är ingen självklarhet och om koppelpromenaderna ständigt blir en kamp förtas lite av glädjen i hundägandet. Under den här kursen jobbar vi med flera olika övningar som ger er verktyg och förutsättningar att nå målet - roliga och mysiga promenader tillsammans. Kursen passar så väl er som har problem med koppeldragande, som er som vill gå en trevlig kurs för att få en än bättre relation med er hund. Vi lägger extra stor vikt på kontakt, belöningar och kommunikation.


Kursen hålls utomhus, på så sätt kommer hundarna utsättas för de frestelser som ni dagligen kan stöta på. Tänk om dessa frestelser kanske kan vändas till en tillgång… 

 

Både tvåbenta och fyrbenta kursdeltagare ska vara fullt friska vid kurstillfällena. Hundarna ska även vara vaccinerade mot valpsjuka och kennelhosta. Denna kurs lämpar sig inte för hundar med utfallsproblematik, kontakta oss för en ren hundmöteskurs eller privatlektioner i sådana fall. 

 

Vi varvar teori med praktiska övningar, allt för att du ska få med dig verktyg och kunskap i hur du och din hund skapar en god relation och fina vardagsvanor.

 

Total kurstid: 3 timmar

Minst antal deltagare: 3

Max antal deltagare: 6 st

Pris: 900 kr, anmälan är bindande och avgiften betalas efter bekräftad plats. En anmälan till kurs/utbildning räknas som bekräftelse av villkoren.

 

Kursen kommer hållas utomhus i Backlura, Hässelby norra villastad


Koppelkurs 2022/1

 

Datum:


      

Instruktör: Frida Martinsson

 

Maila er anmälan innehållandes ert namn och telefonnummer, namn, adress och mailadress till betalningsansvarig, samt hundens namn, ras och ålder till info@grimstalyan.se. Ange Koppelkurs 2022/1 i ämnesfältet.

 

Allmäna villkor:

 

Inställd kurs/utbildning:
Grimstalyan Hundcenter förbehåller sig rätten att ställa in en utbildning/kurs med för få anmälda och vid händelser som är utom vår kontroll, t.ex. force majeure. Om kursen blir inställd eller om du inte blir antagen återbetalas inbetald avgift utan avdrag.

Anmälan:
Din anmälan är bindande och tjänsten anses mottagen efter bekräftad plats. Anmälan kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59). Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du skriftligen meddela Grimstalyan Hundcenter detta på ett klart och tydligt sätt innan ångerfristen löper ut.

Avbokning:

  • Avbokar du din kurs/utbildning enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften.
  • Om kursen/utbildningen har startat upphör ångerrätten.
  • Ångerrätten gäller inte för köp som understiger 400:-. Anmälan är i dessa fall bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.
  • Om deltagare återtar sin anmälan efter att ångerrätten förfallit men senast 48 timmar innan kursstart, tar vi ut en administrationsavgift. Du får då tillbaka avgiften med avdrag för 300 kr/kurs eller anmälningsavgift. Om du har påbörjat kursen/utbildningen är du skyldig att erlägga full avgift.

Betalningsskyldighet:
Din anmälan är bindande men om du avbryter en utbildning på grund av varaktigt studiehinder till exempel sjukdom styrkt med läkarintyg/veterinärintyg återbetalas den del av kursavgiften som inte förbrukats.

Försäkring:

Din hund ska vara fullt frisk, försäkrad och vaccinerad när ni kommer på utbildning. Du behöver också ha en egen ansvars-, hemförsäkring. Strikt hundägaransvar gäller.

Ändringar:
Grimstalyan Hundcenter förbehåller sig rätten till ändringar beträffande lokal och plats. Vid temperaturer under -10 grader förbehåller vi oss rätten att ändra tid och datum för kurstillfället.

Kundregister:
Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Grimstalyn Hundcenters kundregister. Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part och skickar inte spam.

Förbindelse:
En anmälan till kurs/utbildning räknas som bekräftelse av villkoren. Anmälan betyder därmed att kund har läst och accepterat de allmänna villkoren.